Sideline

S patentiranim sustavom kočenja za sigurno i kontrolirano uvlačenje.

  • Maksimalna visina 2500 mm
  • Maksimalan izbačaj 4000 mm (ovisno o izboru tkanine)
  • Pogon: ručka

 

 

Vertikalna zaštita od sunca

Protiv bočnog sunčevog zračenja i bočnih pogleda.
S vertikalnom ili bočnom tendom SIDELINE  možete uživati u bočnom pogledu, hladu i zaštiti od vjetra za terase, balkone i prostore za objedovanje. SIDELINE se idealno može kombinirati s zglobnom tendom, tendom za zimski vrt ili tendom pergolom.
Izaberite iz različite ponude tkanina iz naše kolekcije!

RADI BRZO I JEDNOSTAVNO

Produžetak se izvodi ručnim izvlačenjem ergonomski oblikovane potisne ručice, koja je montirana na suprotnoj strani profila stupa.

DOŽIVITE OBLIK I FUNKCIJU

Linija SIDELINE je prikladana za različite načine ugradnje:  tako možete npr. vašu bočnu tendu postaviti na pod, zid, ogradu ili je postaviti uz pomoć podnog nosača. Specijalne konzole služe da se kutija bez zatvarača postavlja na montažnu površinu i tako prikriva montažu.

Zidna montaža stupa
Zidna montaža kazete
Podna montaža stupa
Zidna montaža stupa
Montiranje stupa na (parapet)

DIZAJN I TEHNOLOGIJA

SIDELINE se može koristiti kao ravan nastavak ili kao kosi uređaj – baš kao što odgovara vašem dvorištu. Patentirani kočioni sustav omogućuje sigurno, kontrolirano i ujednačeno uvlačenje SIDELINE® iz svih položaja; i bez mnogo truda. Osim toga, mehanizam sprječava snažan udar ručice za izvlačenje na kazetu i tako osigurava dug životni vijek.

Kao sve naše tende, i linija SIDELINE sukladna je certifikatu TÜV i CE. Visokokvalitetni materijali i slojevi zaštite otporni na koroziju pružaju dugi vijek trajanja proizvoda (5-godišnje jamstvo) s kojim ćete se radovati svakoj sunčevoj zraki. Postoji veliki izbor boja za okvire. Ako vam četiri osnovne boje bijela (RAL 9010), svjetla boja slonovače (RAL1015), srebrna (RAL 9006) ili antracit siva (RAL 7016M) nisu dovoljne, tada možete birati između 210 RAL boja.

color
http://elcon-sjenila.com/wp-content/themes/imperio/
http://elcon-sjenila.com/
#cd161c
style1
paged
Učitavam postove...
/home/elconsjenila/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off