NA IZBOR IMATE:

PREDNOSTI:

Udobnost na dodir gumba

Svjetlo i sjena na pritisak tipke – motorni pogon nije samo udoban, nego i štiti vašu tendu od jakog vjetra. Udobnost i sigurnost mogu se osigurati iz serije SWINGLINE nadalje. Dopunite vašu tendu i okrunite je s udobnošću – sve funkcije su također moguće s daljinskim upravljanjem. Ugodan popratni učinak toga je da nema potrebe za žičnim povezivanjem markize s drugim uređajima.

Kada se približava oluja ...

Tendu treba zaštititi od jakog vjetra. Diskretno i jednostavno rješenje je radijski senzor vjetra EOLIS 3D WireFree RTS. Senzor mjeri njihanje tende i pri povećanoj vrijednosti, automatski motoru šalje signal za zatvaranje tende. Tako je vaša tenda pouzdano zaštićena.

Tkanine s dodatnim svojstvima

Posebna obrada tkanine pruža korisna svojstva. Pod tim mislimo na smanjenu osjetljivost na površinsku napetost platna. Zbog posebnog pričvršćivanja (fiksiranja) materijala to svojstvo jako dugo opstaje. To je najbolji mogući način sprečavanja prodora vlage, vode ili prljavštine.

UV zaštita

Akrilne tkanine proizvođača Sattiler su vrhunska platna za tende je su opremljene nizom svojstava i stoga su pogodne za najzahtjevnije vanjsko korištenje. UV zaštita tkanina prema UV standardu 801 varira između vrijednosti 40 do 80.

SAVJETI ZA ZA ZAPADNA PROČELJA:

Variovolan – to je dodatni volan na prednjoj strani tende, kojeg se može okomito spuštati do 160 cm, čime se osigurava zaštita od zalazećeg sunca.

Naručite tende u bojama i dizajnu koje će vam osigurati savršeno mjesto za odmor!

Interesantni proizvodi

Elcon sjenila komarnici
Provjerite ponudu Elcon vanjskih žaluzina
Vanjske žaluzine
Vanjske žaluzine kreiraju idealnu atmosferu - ljeti štite od topline jer reflektiraju toplinu, a zimi štite unutarnju toplinu prostora.
Elcon sjenila komarnici
Provjerite ponudu Elcon komarnika
Komarnici
Idealna zaštita od insekata i peludi, otporni na sve vremenske uvjete i omogućavaju bezbrižno uživanje u toplim danima.
color
http://elcon-sjenila.com/wp-content/themes/imperio/
http://elcon-sjenila.com/
#cd161c
style1
paged
Učitavam postove...
/home/elconsjenila/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off