Topline

Tkanina i ruke u zatvorenoj tendi.

  • Maksimalna širina 7000 mm (tri dijela do 19500 mm)
  • Maksimalan izbačaj 4500 mm
  • Pogon: motor i ručica

Trendline

Tkanina i ruke u zatvorenoj tendi.

  • Maksimalna širina 7000 mm (dvodijelni do 14000 mm)
  • Maksimalan izbačaj 3500 mm
  • Pogon: motor i ručica

 

 

Swingline

Tkanina i ruke u zatvorenoj tendi.

  • Maksimalna širina 5000 mm
  • Maksimalan izbačaj 3000 mm
  • Pogon: motor i ručica

 

 

Topline / Trend­line / Swing­line

Svjetlo i sjena na pritisak gumba – motorni pogon nije samo udoban, nego će zaštititi vašu tendu od jakog vjetra. Kod serije TOPLINE, motorni pogon je standardno ugrađen. Dopunite vašu tendu i okrunite je s udobnošču – sve funkcije su također moguće s daljinskim upravljanjem. Ugodan popratni učinak toga je da nema potrebe za žičnim povezivanjem markize s drugim uređajima.

OBLIK I FUNKCIJA

Kao i sve naše tende i TOPLINE serija je TÜV i CE provjerena. Visokokvalitetni materijali i premazi otporni na koroziju pružaju dugi životni vijek trajanja proizvoda (7-godišnje jamstvo) s kojim ćete se radovati svakoj sunčevoj zraki. Za pouzdanost i dugovječnost tende, najvažnija je izvrsna mehanika. Sve tende su kvalitetni proizvodi s posebno jakim pregibnim dijelovima, tzv. rukama. TOPLINE pregibna ruka opremljena je s četiri gumirane čelične sajle, testirane s više od 70.000 obavljenih pregiba i izdrživost ekstremnih opterećenja. (do 3. vjetrenog razreda)

UGRADNJA I UPRAVLJANJE

Tende se mogu vrlo lako svugdje montirati i prikladne su za svaku životnu situaciju. Mogu se montirati na zid, strop ili krovne grede (istake). Prednost tenda predstavljaju različite mogućnosti upravljanja. Serija TOPLINE ima standardno upravljanje s elektromotorom, a na izbor je također elektro-pogon na daljinsko upravljanje ili ručno s monkomandom palicom.

Naručite tende u bojama i dizajnu koje će vam osigurati savršeno mjesto za odmor!

Slični proizvodi

Elcon sjenila komarnici
Provjerite ponudu Elcon vanjskih žaluzina
Vanjske žaluzine
Vanjske žaluzine kreiraju idealnu atmosferu - ljeti štite od topline jer reflektiraju toplinu, a zimi štite unutarnju toplinu prostora.
Elcon sjenila komarnici
Provjerite ponudu Elcon komarnika
Komarnici
Idealna zaštita od insekata i peludi, otporni na sve vremenske uvjete i omogućavaju bezbrižno uživanje u toplim danima.
color
http://elcon-sjenila.com/wp-content/themes/imperio/
http://elcon-sjenila.com/
#cd161c
style1
paged
Učitavam postove...
/home/elconsjenila/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

Ova web stranica koristi kolačiće za bolje korištenje stranice. Kolačići omogućuju unapređenje korisničkog iskustva na stranici kroz male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i spremaju vaše postavke. Web stranica ne može dobiti pristup podacima za koje niste dali pristup te ne može pristupiti drugim datotekama na računalu. Ova stranica koristi funkcionalne, statističke i nužne kolačiće, a u postavkama preglednika ih možete konfigurirati. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo prilikom posjeta našoj internet stranici. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite poveznicu niže.