Vaše iskustvo, naš dobitak! Otkrijte složene projekte i naučite koju ulogu biste mogli igrati.

 

Pogodnosti za zaposlenike

Očekujemo puno od Vas – i imamo mnogo toga za ponuditi. Zahtijevamo najviše standarde u radu naših zaposlenika – nagrađujemo to brojnim pogodnostima.

 

Cijenimo novo i različito

Raznolikost je začin života! Tajna našeg uspjeha? Spremni smo ga podijeliti s Vama.

 

Ostvarite iskustvo

Kod nas ćete naći slobodu koja je potrebna za kreativnost, a također možete biti sigurni u pouzdanu podršku tima u kojem ćete steći vrijedno iskustvo.

 

Timski rad

Jednake mogućnosti za sve. Istaknite se rezultatima, timskim radom i ostvarite napredak u karijeri.

 

Slobodna radna mjesta

Trenutno nemamo otvorenih natječaja. Otvorene molbe za radna mjesta unutar Elcona za koja nije raspisan natječaj, otvorene molbe sa životopisom možete slati tijekom čitave godine e-mailom: posao@elcon.hr

color
http://elcon-sjenila.com/wp-content/themes/imperio/
http://elcon-sjenila.com/
#cd161c
style1
paged
Učitavam postove...
/home/elconsjenila/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
Enter your email here
off
off

Ova web stranica koristi kolačiće za bolje korištenje stranice. Kolačići omogućuju unapređenje korisničkog iskustva na stranici kroz male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i spremaju vaše postavke. Web stranica ne može dobiti pristup podacima za koje niste dali pristup te ne može pristupiti drugim datotekama na računalu. Ova stranica koristi funkcionalne, statističke i nužne kolačiće, a u postavkama preglednika ih možete konfigurirati. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo prilikom posjeta našoj internet stranici. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite poveznicu niže.